OVER PAULIEN CULINAIR

Paulien Culinair is opgericht door Paulien Brouwer om mensen op een leuke en persoonlijke manier te leren koken. Paulien heeft een tijd lang veel met Keizer Culinair samengewerkt, maar in 2012 is ze volledig zelfstandig gaan werken om de kookworkshops persoonlijker te maken.

Veel kookworkshops in Amsterdam worden gegeven in grote groepen, waardoor er vaak minder aandacht is voor begeleiding. Daarom doet Paulien het met Paulien Culinair anders!

Kookworkshops in met persoonlijke aandacht

Bij Paulien culinair zijn de groepjes klein (4 tot 6 personen), waardoor er veel persoonlijke aandacht is. Dit is gezelliger en zorgt er ook voor dat het resultaat altijd goed is. Paulien loopt continu rond en geeft tips waar nodig.

In het begin van de kookworkshop stelt iedereen zich voor en vertelt waarom hij of zij heeft gekozen voor de kookworkshop. Er worden, indien nodig, kleine groepjes gemaakt en uitgelegd hoe de kookworkshop werkt. Voordat je het door hebt, staan er ineens allemaal lekkere, zelfgemaakte gerechten op tafel en schuif je met z’n allen aan om te proosten op een geslaagde kookworkshop en te genieten van het eten.

Patisserie workshop

Er zijn veel kookworkshops in Amsterdam waar je verschillende keukens leert bereiden, zoals Italiaans of Marokkaans koken. Maar op het gebied van patisserie is het aanbod een stuk minder. Dat is jammer, want in de wondere wereld van patisserie zijn heel veel lekkernijen waarvan je misschien nooit had verwacht dat jij ze kon maken.

Wat dacht je van een schaal vol zelfgemaakte bonbons, een gedocereerde taart die je zelf hebt gebakken of de lekkerste bavarois. Ontdek de geheimen van chocolade en leer hoe je zelf een high tea klaarmaakt en geniet er na afloop met de groep van!

Neem snel contact op met Paulien Culinair en maak binnenkort zelf de lekkerste gerechten klaar!

Een leuke manier om iets te vieren:

Als op een bijzondere manier je verjaardag wilt vieren, een leuk bedrijfsuitje organiseert, of om een andere reden iets speciaals met anderen wilt doen, dan is een kookworkshop bij Paulien Culinair in Amsterdam een hele goede keuze!