Kookworkshops Amsterdam

Kookworkshop in Amsterdam volgen? Gezellig met vrienden of familie aan tafel met een goed glas wijn en de lekkerste zelfgemaakte gerechten. Ontdek de geheimen van lekker koken in gezellige kookworkshops van 4 tot 6 man.

Kookworkshops in kleine groepjes

Elke kookworkshop wordt gegeven in kleine groepjes in een sfeervolle keuken in de Pijp in Amsterdam. We koken op een ongedwongen en ontspannen manier en je krijgt veel persoonlijke aandacht. Hierdoor pak je alles snel op en blijft het goed hangen. Wil je de lekkerste gerechten leren bereiden, volg dan een:

  • Kookworkshop
  • Patisserie workshop

Koken in Amsterdam

Onder het genot van een drankje geeft Paulien uitleg over het menu, de ingrediënten en de bereidingswijze. Er wordt besproken wat er gedaan moet worden. En voordat je het door hebt, staan er ineens allemaal lekkere, zelfgemaakte gerechten op tafel en schuif je met z’n allen aan om te proosten op een geslaagde kookworkshop en te genieten van het eten.

Kookworkshop voor elk niveau

Kun je al lekker koken, maar wil je een andere keuken beheersen, of staat de keuken blauw als je een ei bakt? Het maakt niet uit of je goed kunt koken of niet. De meeste kookworkshops zijn geschikt voor elk niveau. Door de kleine groepjes, krijg je meer hulp of juist extra tips. Beheers je toch al veel over een bepaalde keuken, dan zijn er soms vervolg workshops voor gevorderden. Kom met een eigen groepje vrienden, familie of collega’s en volg een kookworkshop (max. 6 mensen).

Kookworkshop in Amsterdam volgen?.

Neem dan contact op met Paulien en bespreek met haar welke data er beschikbaar zijn. Ook als je bijzondere wensen hebt. Paulien is zeer flexibel en er is veel mogelijk. 

Na een kookworkshop bij Paulien Culinair maak je binnenkort zelf de lekkerste gerechten klaar!

OVER PAULIEN:

Paulien heeft een enorme passie voor koken en geeft in kleine groepjes (4-6 p) patisserie- en kookworkshops. Paulien trekt je mee in haar passie voor eten!