MAROKKAANSE KOOKWORKSHOP
In deze Marokkaanse Kookworkshop bij Paulien Culinair Amsterdam maak je kennis met kruiden en specerijen die we niet zo vaak gebruiken in Nederland.
MENU MAROKKAANSE KOOKWORKSHOP:
- Briouats met feta en bosuitjes ,pittige paprika en komijn
- Humus van kikkererwten, tahin en kruiderij
- Tagine van kip met ingelegde citroen en olijven,koriander en specerijen
- Marokkaans brood
- Marokkaanse salade
- M’Hencha met fruit
- Friandises zoals dadelwalnotenballetjes
- Marokkaanse thee

MAROKKAANSE KOOKWORKSHOP
De workshops zijn op donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag te boeken.
Minimaal 2 en maximaal 6 mensen per workshop.
Tijdstip: van 18.00 uur tot ongeveer 22.00 uur.
De kosten van een Marokkaanse Kookworkshop bedragen € 60,- pp. (zonder evt. drankjes)
Wilt u een datum reserveren voor deze workshop neemt u dan even contact op met Paulien.
[njwa_button id=”268″]