MAROKKAANSE KOOKWORKSHOP
In deze Marokkaanse Kookworkshop bij Paulien Culinair Amsterdam maak je kennis met kruiden en specerijen die we niet zo vaak gebruiken in Nederland.

MENU MAROKKAANSE KOOKWORKSHOP:

  • Briouats met feta en bosuitjes ,pittige paprika en komijn
  • Humus van kikkererwten, tahin en kruiderij
  • Tagine van kip met ingelegde citroen en olijven,koriander en specerijen
  • Marokkaans brood
  • Marokkaanse salade
  • M’Hencha met fruit
  • Friandises zoals dadelwalnotenballetjes
  • Marokkaanse thee

MAROKKAANSE KOOKWORKSHOP

De workshops zijn op donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag te boeken.

Minimaal 2 en maximaal 6 mensen per workshop.

Tijdstip: van 18.00 uur tot ongeveer 22.00 uur.

De kosten van een Marokkaanse Kookworkshop bedragen € 60,- pp. (zonder evt. drankjes)

 Wilt u een datum reserveren voor deze workshop neemt u dan even contact op met Paulien.

[njwa_button id=”268″]