ITALIAANSE KOOKWORKSHOP
In het menu van deze Italiaanse kookworkshop is veel ruimte voor het zelf maken van pasta, het kneden van het deeg en de twee soorten vullingen voor de ravioli en tortelini .Je proeft dat zelfgemaakte pasta met verse vulling zo veel lekkerder is.
- Bruschetta met aubergine ’kaviaar’
- Bruschetta met mascarpone,gepofte paprika,ansjovis en kappertjes
- Insalata mista met oa.venkel en bosuitjes
- Ravioli met wilde spinazie en ricotta
- Tortelini met kalfsgehakt ,Parmezaanse kaas en citroen.
- Torta di pesche met mascarpone en limoncello
- Cantucci
ITALIAANSE KOOKWORKSHOP
De workshops zijn op donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag te boeken.
Minimaal 2 en maximaal 6 mensen per workshop.
Tijdstip: van 18.00 uur tot ongeveer 22.00 uur.
De kosten van een Italiaanse Kookworkshop bedragen € 60,- pp. (zonder evt. drankjes)
Wilt u een datum reserveren voor deze workshop neemt u dan even contact op met Paulien: 06 221 817 91
[njwa_button id=”268″]