MAROKKAANSE KOOKWORKSHOP
In deze Marokkaanse Kookworkshop bij Paulien Culinair Amsterdam maak je kennis met kruiden en specerijen die we niet zo vaak gebruiken in Nederland.
MENU MAROKKAANSE KOOKWORKSHOP:
-
Briouats met feta en bosuitjes ,pittige paprika en komijn
-
Humus van kikkererwten, tahin en kruiderij
-
Tagine van kip met ingelegde citroen en olijven,koriander en specerijen
-
Marokkaans brood
-
Marokkaanse salade
-
M’Hencha met fruit
-
Friandises zoals dadelwalnotenballetjes
-
Marokkaanse thee

MAROKKAANSE KOOKWORKSHOP
De workshops zijn op werkdagen te boeken.
Minimaal 2 en maximaal 6 mensen per workshop.
Tijdstip: van 18.00 uur tot ongeveer 22.00 uur.
De kosten van een Marokkaanse Kookworkshop bedragen € 60,- pp. (zonder evt. drankjes)
Wilt u een datum reserveren voor deze workshop neemt u dan even contact op met Paulien.