Patisserie: Workshop Zelf Bonbons Maken

Workshop chocolade en bonbons in Amsterdam

Hou jij ook zo van bonbons en chocolade? Stap in de wondere wereld van dit bruine goud en leer tijdens de workshop bonbons maken alles over verschillende soorten chocolade, het maken van de heerlijkste bonbons en ontdek welke onverwachtse kruiden heel goed met chocolade gaan!

  • verbaas je je over welke kruiden goed met chocolade gaan
  • maak je bonbons met speciale doorhaal vorkjes
  • bekijk en proef je verschillende soorten chocolade
  • leer je 3 soorten bonbons maken

De lekkerste workshop: bonbons maken

Deze workshop bonbons maken is heel populair en dat is ook niet vreemd. Niet alleen vanwege de heerlijke geur en smaak van chocolade maar ook omdat chocolade zo veelzijdig is en overheerlijk als je het goed verwerkt. In de workshop bonbons maken:

Snoepen tijdens en na de workshop bonbons maken

Tijdens de workshop bonbons maken kun je natuurlijk lekker snoepen. We noemen dit dan gewoon proeven. Maar niet alleen tijdens de workshop geniet je van de lekkerste chocolade, ook thuis met familie of vrienden. Je mag de gemaakte producten namelijk mee naar huis nemen om het aan andere te laten proeven (of natuurlijk alles zelf opeten).

De kosten voor een workshop bonbons maken zijn € 45,- (inclusief materiaal, koffie, thee en frisdrank).

Workshop bonbons maken in Amsterdam volgen? Reserveer het aantal plaatsen dat je wilt boeken. Zijn het er meer dan 4 (5 of 6) neem dan contact op. Je kunt dan in overleg een andere datum kiezen en krijgt een privé-workshop voor alleen jouw groepje.