Patisserie workshop

Ben je op zoek naar een patisserie workshop in Amsterdam? Hoe krijg je chocolade mousse zo luchtig, die taart zo mooi versierd of parfait zo romig? Leer het met 5 tot 8 mensen in een van de patisserie workshops van Paulien Culinair.

Waarom een patisserie workshop?

Er zijn veel redenen om een patisserie workshop te volgen. Stel je hebt de hele dag in de keuken gestaan om de lekkerste gerechten voor vrienden te maken. Als je na het diner een eigen dessert op tafel presenteert, is dat natuurlijke de ultieme afsluiting. Of hoe denk je dat jouw familie reageert als je op een verjaardag binnen komt stappen met een zelfgemaakte en versierde taart?

Natuurlijk zijn er nog veel meer redenen om een patisserie workshop te volgen. Daarbij is het ook gewoon erg leuk. Kom naar de gezellige keuken in Amsterdam en volg een:

Unieke high tea in Amsterdam

De high tea is de laatste tijd enorm populair in Nederland en dat is ook niet vreemd. Er zijn veel plaatsen in Amsterdam waar je een high tea kunt doen, maar wil je er helemaal een unieke beleving van maken, kom dan naar Paulien Culinair! Maak zelf de typische Engelse high tea gerechtjes en eet het daarna gezellig met de medecursisten op. Ook uitermate geschikt voor groepen en bedrijfsuitjes.

Wil je een high tea, patisserie workshop in Amsterdam (5-8 mensen) of andere kookworkshop volgen? Neem dan direct contact op en vraag naar de mogelijkheden