Over ons

Paulien Culinair is opgericht door Paulien Brouwer om mensen op een leuke en persoonlijke manier te leren koken. Paulien heeft een tijd lang veel met Keizer Culinair samengewerkt, maar in 2012 is ze volledig zelfstandig gaan werken om de kookworkshops persoonlijker te maken.

Veel kookworkshops in Amsterdam worden gegeven in grote groepen, waardoor er vaak minder aandacht is voor begeleiding. Daarom doet Paulien het met Paulien Culinair anders!

Kookworkshop met persoonlijke aandacht

Bij Paulien culinair zijn de groepjes klein (5 tot 8 personen), waardoor er veel persoonlijke aandacht is en je een gezellig clubje krijgt, waar je mee kookt. Hierdoor merk je dat je snel aan elkaar gaat vragen, hoe je ook alweer kunt voorkomen dat je een lamme arm krijgt tijdens het kloppen, of waar de suiker staat. Dit gaat niet alleen ten gunste van de sfeer, maar zorgt er ook voor dat de kookles beter blijft hangen. Paulien loopt continu rond en geeft tips waar nodig.

In het begin van de kookworkshop stelt iedereen zich voor en vertelt waarom hij of zij heeft gekozen voor de kookworkshop. Er worden, indien nodig, kleine groepjes gemaakt en uitgelegd hoe de kookworkshop werkt. Voordat je het door hebt, staan er ineens allemaal lekkere, zelfgemaakte gerechten op tafel en schuif je met z’n allen aan om te proosten op een geslaagde kookworkshop en te genieten van het eten.

Patisserie workshop

Er zijn veel kookworkshops in Amsterdam waar je verschillende keukens leert bereiden, zoals Italiaans of Marokkaans koken. Maar op het gebied van patisserie is het aanbod een stuk minder. Dat is jammer, want in de wondere wereld van patisserie zijn heel veel lekkernijen waarvan je misschien nooit had verwacht dat jij ze kon maken.

Wat dacht je van een schaal vol zelfgemaakte bonbons, een gedocereerde taart die je zelf hebt gebakken of de lekkerste bavarois. Ontdek de geheimen van chocolade en leer hoe je zelf een high tea klaarmaakt en geniet er na afloop met de groep van!

Neem snel contact op met Paulien Culinair en maak binnenkort zelf de lekkerste gerechten klaar!